Namnband - ett väldigt enkelt sätt att hålla koll på dina kläder

Det är väldigt moderniserad och nyutvecklad värld vi lever i just nu och det kommer nya saker hela tiden samtidigt som de gamla sakerna moderniseras och förnyas. Men ett problem som har funnits i decennier är att kläder, både för unga människor som gamla, försvinner. Och den största skurken bakom det är nog du själv. När man skickar iväg barnen till dagiset eller till grannens så tror man säkert att barnet själv skall minnas vilka kläder hon/han haft på sig på dit-vägen och glömmer troligtvis något plagg. Speciellt på vintern så använder vi alla mycket mer kläder än på sommaren så sannolikheten att någonting skall försvinna är mycket större då. 

Men som tur så har företag börjat uppmärksamma detta problem och börjat sälja namnband 
som man kan fästa i sina kläder. Dessa namnband är väldigt enkla att både fästa och ta bort. Om man använder de vävda namnbanden som finns att fås så skall man endast använda några stygn, endera sy det för hand eller med symaskin. Då sitter namnbanden fast hur länge som helst och de tål till och med upp till 90 graders tvätt samt torktumlare. 
Dessutom så finns det också strykmärken som man skall stryka fast på sina kläder. 

Båda namnbanden är väldigt bra alternativ för att förhindra att dina kläder försvinner. Det finns också många andra sätt att märka dina kläder, men dessa anser jag att är de mest hållbara samt väldigt snygga. Oftast så får man designa sina namnband själv när man beställer dem så man kan göra dem hur snygga som helst!

Läs mer här!

13 dec 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)